Naša priča

ZAŠTO JESUIS?

Poznavanje kozmetike, farmaceutskih proizvoda, poznavanje biljaka i profesionalni odnos prema poslu doveli su do razvoja sofisticiranih i kultnih proizvoda.

Naša priča

ZAŠTO JESUIS?

Poznavanje kozmetike, farmaceutskih proizvoda, poznavanje biljaka i profesionalni odnos prema poslu doveli su do razvoja sofisticiranih i kultnih proizvoda.

1. SA LJUBAVLJU

Linija nije dizajnirana da promijeni vašu kožu, već da naglasi vašu prirodnu ljepotu. Pomaže vam da budete svjesni svoje ljepote, cijenite je i ostanete jedinstveni. Takva kakva jesi.

2. JESUIS ČASTI TVOJU LJEPOTU

Svaki naš proizvod ima svoju funkciju i pažljivo dizajniranu formulu s aktivnim sastojcima i elegantnim, luksuznim dodirom. Jedino nas brine vaša njegovana koža, pa možemo reći da poštujemo vašu ljepotu.

3. BEZ CENZURE

Priču o liniji JeSuis stvorili su stručnjaci iz različitih područja. U našem timu čvrsto stojimo na svojim riječima i ponašamo se u skladu s postavljenim vrijednostima.

Je Suis...

proizvodnja kozmetike

Priča o uspjehu

NEKOĆ, PRIJE MNOGO GODINA ...

Zamislite vizionara, jednog od pionira, koji je već 1940. osnovao vlastitu parfumeriju i iza sebe 4 generacije predanih profesionalaca s intuicijom za francusku eleganciju.

To je priča o Je Suisu …

Poznavanje kozmetike, farmaceutskih proizvoda, poznavanje biljaka i profesionalni odnos prema poslu doveli su do razvoja sofisticiranih i kultnih proizvoda. Je Suis u cijelom svijetu obožavaju trendovi, neovisne i snažne žene koje svoje tijelo doživljavaju kao hram o kojem treba svakodnevno brinuti, kako iznutra tako i izvana. Naša je korisnica profesionalna u svom području, ali istodobno brižna i osjetljiva. Ponosni smo na svoj rad i rezultate koje postižemo u ljubavi prema poslu i strasti u stvaranju novih proizvoda za međunarodno tržište. Proizvodi koji sadrže najnovije aktivne sastojke u teksturama koje bi također božice rado koristile za zdrav izgled kože i aktivnu ljepotu. Je Suis nudi čitav asortiman od više od 100 proizvoda za lice i tijelo. Vjerujemo i zaklinjemo se na izvrsnost, beskompromisnu učinkovitost i sigurnost čak i za osjetljivu kožu … Ovo nije kraj, već samo početak.

E: office@jesuis-cosmetics.com

T: +386 40 133 266