1

Z LJUBEZNIJO

Linija ni zasnovana z namenom, da tvojo kožo spremeni, ampak da poudari tvojo naravno lepoto. Pomaga ti, da se zavedaš svoje lepote, jo ceniš in ostaneš edinstvena. Taka, kot si.

2

JESUIS ČASTI TVOJO LEPOTO

Vsak naš izdelek ima svojo funkcijo in skrbno oblikovano formulo z aktivnimi sestavinami in elegantnim, luksuznim pridihom. Tvoja negovana koža je naša edina skrb, zato lahko rečemo, da častimo tvojo lepoto.

3

BREZ CENZURE

Zgodba linije JeSuis je nastala izpod rok strokovnjakov na različnih področjih. V naši ekipi trdno stojimo za svojimi besedami in delujemo v skladu z zastavljenimi vrednotami.

Zgodba z uspehom

NEKOČ, PRED MNOGIMI LETI…

Predstavljaj si vizionarja, enega izmed pionirjev, ki je že leta 1940 ustanovil lastno parfumerijo in za njim 4 generacije predanih strokovnjakov, z intuicijo za francosko eleganco.

To je zgodba o Je Suisu …

PRIKAŽI VEČ

Poznavanje kozmetike, farmacevtskih izdelkov, vedenje o zeliščarstvu in profesionalen odnos do dela, je privedlo do razvoja sofisticiranih in ikoničnih izdelkov. Je Suis po vsem svetu obožujejo trendi, neodvisne in močne ženske, ki svoje telo dojemajo kot tempelj, za katerega je treba skrbeti vsakodnevno, tako navznoter kot na zunaj. Naša uporabnica je profesionalka na svojem področju, obenem pa skrbna in čuteča. Ponosni smo na svoje delo in rezultate, ki jih dosegamo v ljubeznijo do dela in strastjo pri ustvarjanju novih izdelkov za mednarodni trg. Izdelki, ki vsebujejo najnovejše aktivne surovine v teksturah, ki bi jih z veseljem uporabljale tudi boginje, za zdrav videz kože in aktivno lepoto. Je Suis ponuja celotno paleto več kot 100 izdelkov za obraz in telo. Verjamemo in prisegamo na izjemnost, učinkovitost brez kompromisov in varnost tudi za občutljivo kožo …Tu ni konec, ampak šele začetek.

KONTAKTIRAJ NAS PROIZVODNJA E.O.S.

stopite v stik

KONTAKT

T: +386 40 133 266
E: office@jesuis-cosmetics.com