Splošno o JeSuis…

Kaj je zgodba za JeSuis… kozmetiko?

JeSuis … je francoska besedna zveza, ki pomeni “jaz sem …” in JeSuis … je kozmetična blagovna znamka, ki ljudem omogoča samozavest, da so trendi, neodvisni, močni in edinstveni. Naš uporabnik razume pomembnost nege kože, da bo ta zdrava in sijoča. Z JeSuis… uporabniki znajo uživati v trenutkih sprostitve, a kljub temu zahtevajo profesionalno zasnovane in oblikovane izdelke in zelo resno jemljejo skrb za okolje.

Kozmetična znamka JeSuis… je rezultat 4 generacij predanih strokovnjakov z intuicijo za trende in okusom za francosko eleganco. Skozi dolgoletne izkušnje s kozmetiko smo strastno razvili tehnike izjemne nege, ki zaustavlja vidno  staranje kože in ikoničnih izdelkov, ki jih obožujejo po vsem svetu.

Kakšne so vrednote JeSuis-a…?

S četrto generacijo, ki se ukvarja s kozmetično industrijo, je prišlo do ogromnega nasledstva vrednot, norm in standardov, ki jim sledimo, med katerimi so proizvodnja vrhunskih izdelkov za razumno cenoučinkovitost brez kompromisov in varnost pred dobičkom.

Da bi dokazali, da smo to, za kar trdimo, da smo, redno spremljamo rezultate svojih izdelkov, njihovo varnost in učinkovitost pa dokazujemo s številnimi različnimi standardi in certifikati.

Katere certifikate in standarde uporabljate v JeSuis…?

Osnovni certifikati, ki jim v naši tovarni sledimo in smo certificirani, so GMP (ISO22716) za kozmetično proizvodnjo in ECOCERT COSMOS za ekološko paleto izdelkov. Drugi standardi in certifikati, ki jih upoštevamo, odvisno od vrste izdelka in trditev o izdelkih, so tudi, vendar ne le Vegan`s Choice za veganske izdelke, TAC (True Active Cosmetics) za izdelke z izjemnimi rezultati, Best4U & Environment, kar je dokaz višje stopnje ozaveščenosti o skrbi za okolje, CAF (klinično odobrena formula) za formulacije s klinično testiranimi in dokazanimi rezultati) in Approved by Burstein & Waymore za izdelke, ki jih odobri ta organizacija.

Ali lahko kupim kozmetiko JeSuis… v trgovinah?

Trenutno so izdelki JeSuis… izključno na voljo na spletu. Če se bomo odločili za prodajo izdelkov tudi v trgovinah, vas bomo o tem obvestili.

Od kod je JeSuis… kozmetika?

JeSuis… je blagovna znamka, proizvedena z ljubeznijo in strastjo z evropskimi surovinami v srcu Evrope, majhne, ​​a hkrati lepe države, imenovane sLOVEnia.

Kako se obrnem na službo za stranke?

Naša služba za pomoč strankam je na voljo od ponedeljka do petka od 8:00 do 15:00 (EST) (razen ob državnih praznikih). Na nas se lahko obrnete na 00386 40 133 266 ali po elektronski pošti office@jesuis-cosmetics.com/en.

Kako se prijavim na e-novice?

Na naše e-poštne novice se lahko prijavite tako, da vpišete svoj elektronski naslov in potrdite polje »Prijavite se za novice« na dnu spletne strani.

Kako prekličem naročnino na e-pošto?

Če želite preklicati / odjaviti prejemanje e-poštnih sporočil, to naredite tako, da v prejetem e-mailu kliknete na povezavo »Odjavi se«. Če nam raje pošljete e-poštno sporočilo o tem, bomo to storili v vašem imenu ročno. V tem primeru pošljite e-poštno sporočilo na office@jesuis-cosmetics.com/en.

Kaj storim, če sem našel izdelek JeSuis… in sumim, da je ponarejen?

Ena od misij JeSuis-a je zaščititi našo blagovno znamko in kupce. Če na spletu ali v trgovini vidite izdelek, za katerega sumite, da je ponarejen, pošljite vse informacije na office@jesuis-cosmetics.com/en. Če je mogoče, priložite slike referenčnega izdelka in lokacijo, kjer ste ga našli.

Kakšne informacije pošiljate v e-mailih in kako pogosto?

V e-mailih vas bomo obveščali o ekskluzivnih novicah v zvezi z JeSuis…, dodajali bomo nasvete za ličenje in nego kože z recepti za domačo uporabo in priporočila, intervjuje in vas obveščali o aktualnih dogodkih.

Izkoristite lahko ekskluzivne nakupovalne ponudbe, posebne promocije, prejemate vzorce ob vaših naročilih in še veliko, veliko več! Poleg tega boste prvi izvedeli vse o novih izdelkih in o drugih zabavnih dogodkih. Obljubimo, da bomo ohranili minimalno pogostost glasila, da preprečimo nasičenost vašega poštnega nabiralnika.

Bolj podrobno o izdelkih JeSuis…

Ali so vaši izdelki testirani na živalih?

V JeSuis… imamo radi živali in zato svojih izdelkov ne testiramo na živalih.

Poleg tega je v EU testiranje na živalih prepovedano od 11. marca 2009. Marca 2013 je EU dala v veljavo prepoved prodaje kozmetike, testirane na živalih. Ta prepoved velja tako za kozmetične izdelke kot sestavine.

So JeSuis… izdelki 100% naravni?

Vsi naši izdelki se zgledujejo po materi Naravi.

Kadar koli je mogoče, uporabljamo naravne sestavine najvišje kakovosti pred sintetičnimi. V želji, da bi ustvarili izdelke, ki zagotavljajo najvišjo raven varnosti in učinkovitosti, včasih nimamo na voljo zanesljive ali učinkovite naravne sestavine. V teh primerih uporabljamo sintetični nadomestek. Zato so izdelki JeSuis… mešanica naravnih sestavin in sodobne znanosti, ki nudijo edinstveno izkušnjo s potrjenimi in standardiziranimi rezultati.

Ali so vsi JeSuis… izdelki Cruelty free?

Izdelki v našem velikem portfelju so izdelani v skladu z našimi vrednotami in ljubeznijo do živali.

Če vas zanima status določenega izdelka in kompatibilnost s standardom Cruelty free, nas kontaktirajte in pomagali vam bomo z vsemi odgovori.

Ali so vsi izdelki izdelani v skladu s certifikatom Vegan`s choice?

Številni naši izdelki niso samo izdelani v skladu z Vegan`s choice, ampak tudi certificirani s tem standardom!

Na dnu vsake strani izdelkov JeSuis… v trgovini je seznam sestavin v posameznem izdelku. Poleg tega, če je izdelek certificiran s certifikatom Vegan`s Choice, boste te informacije videli v opisu izdelka. Nekateri izdelki so lahko s standardom Vegan`s Choice usklajeni, vendar je certificiranje še vedno v postopku, zato svojim strankam vedno ponudimo celoten seznam sestavin za vsak izdelek in sami se lahko odločite, ali ustreza vašim osebnim prepričanjem in življenjskemu slogu.

Ali lahko dobim seznam sestavin v vaših izdelkih?

Na dnu vsake strani izdelkov JeSuis… v trgovini JeSuis… je seznam sestavin, kjer najdete podrobnosti o izdelku, ki vas zanimajo.

Lahko dobim vzorec JeSuis… izdelka?

Občasno so na voljo vzorci; trenutno pa vzorcev po pošti ne pošiljamo.

Ko bodo vzorci na voljo, vas bomo obvestili s pomočjo glasila ali na naši spletni strani.

Ali lahko vaši izdelki pri uporabi povzročijo alergijsko reakcijo?

Vaša varnost je naša največja skrb. Če nimate alergij na kozmetične izdelke in nimate potrjenih alergij, potem ste popolnoma na varni strani.

Vendar ne pozabite, da lahko vsaka sestavina okoli nas potencialno sproži alergijo. Nekateri ljudje lahko ob uporabi kozmetike naletijo na blage ali zmerne neželene stranske učinke. Če niste prepričani o možnih alergijah, priporočamo, da vsakič, ko naletite na nov izdelek, naredite test alergije na notranji strani podlahti.

Kako narediti test za alergijo?

Na notranji del podlahti nanesite majhno količino izdelka in počakajte 48-72 ur, da vidite rezultat.

Če na predelu, kamor ste namazali izdelek opazite oteklino, pordelost ali je območje, na katero ste nanesli izdelek srbeče, je to lahko jasen znak, da vaša koža izdelka ne prenaša, zato tega izdelka ne priporočamo za uporabo.

Sem nov uporabnik JeSuis… Koliko časa bo trajalo, preden na svoji koži vidim prve rezultate?

JeSuis… je oblikovan tako, da takoj izboljša vaše počutje na koži.

Vaša koža potrebuje 28-30 dni, da se regenerira po naravni poti, medtem ko bo JeSuis razvajal vašo kožo nemudoma in že od prve uporabe naprej začnete opažati bolj gladko, bolj sijočo kožo. Redna uporaba v mesecu dni bo zagotovila dodatne rezultate, saj bo koža lepša, ten bo bolj poenoten, videz gub in drobnih linij se bo zmanjšal, izčrpavanje kolagena v koži pa bo upočasnjeno.

Kako pogosto v podjetju JeSuis predstavljate nove izdelke?

Tako zelo radi oblikujemo izdelke, da nove izdelke k obstoječim linijam dodajamo večkrat letno.

O mojem naročilu

Ali sprejemate mednarodna naročila?

Mednarodne kupce po vsem svetu vabimo, da oddajo naročilo v naši spletni trgovini.

Kako naročim prek spleta?

Naročanje izdelkov preko spleta je v JeSuis… trgovini zelo preprosto.

Dodajte izdelke v svoje naročilo tako, da izberete izdelek in količino in izberite “dodaj v košarico.”

1. Dodajte izdelke v svoje naročilo tako, da izberete izdelek in količino in izberite “dodaj v košarico.”
2. Vaš skupni znesek naročila se bo prikazal v nakupovalni košarici, kjer lahko za ogled izdelkov v košarici kliknete »Prikaži košarico in nadaljuj z nakupovanjem«.
3. Ko pritisnete »na blagajno«, preprosto izpolnite zahtevane podatke o pošiljanju in obračunu ter oddajte naročilo.
4. Vaše naročilo bomo obdelali v roku 1-2 delovnih dni; prejeli boste takojšnjo e-pošto, ki potrdi vaše naročilo.

Ali se moram registrirati za oddajo naročila?

Za oddajo naročila registracija ni potrebna.

O nakupovanju

Ali je to spletno mesto varno in kako lahko vem, da so moji podatki varni?

Naročanje v spletni trgovini JeSuis… preko spleta je varno in zavarovano.

Ko kliknete »Pregled naročila«, ste na varnem strežniku, ki uporablja napredno tehnologijo šifriranja Secure Socket Layer (SSL). Podatki o vaši kreditni kartici so šifrirani, ko so poslani k nam in shranjeni v varnem okolju. SSL nepooblaščenim strankam praktično ne omogoča branja informacij, ki nam jih pošljete prek varnega strežnika. Če se še vedno ne počutite udobno pri naročanju preko spleta, vaše naročilo z veseljem prevzamemo na telefonski številki +386 40 133 266 od ponedeljka do petka od 8.00 do 15.00.

Katere načine plačila sprejemate?

Sprejemamo vse glavne kreditne kartice, PayPal, domače pošiljke pa je mogoče plačati tudi po povzetju našemu partnerju GLS.

Zakaj moj najljubši izdelek “začasno ni na zalogi?”

Trudimo se, da so izdelki JeSuis, ki se prodajajo na spletu, vedno na zalogi.

Vendar pa se lahko zgodi, da zaradi prevelikega povpraševanja kakšnega izdelka začasno nimamo na zalogi. Če je izdelek označen kot »začasno brez zaloge«, pričakujemo, da bo izdelek v bližnji prihodnosti spet na zalogi. Vnesite svoj e-poštni naslov, da boste obveščeni o posodobitvah zalog.

Koliko izdelkov lahko kupim v enem nakupu?

Za naročila na transakcijo ni omejitev, vendar pa za naročila večje količine izdelkov plačilo po povzetju ni mogoče. Sprejmemo lahko le plačila s karticami ali pa preko PayPal.

O pošiljanju izdelkov

Kako prejmem naročene izdelke?

Naš pogodbeni partner je GLS. Vse pakete bo dostavila njihova visoko strokovna ekipa.

Njihova ekipa vas bo obvestila o približnem datumu in uri dostave. Če takrat niste na voljo, vam bodo dali informacije o tem, kdaj in kako lahko prevzamete svoj paket.

Kdaj bom prejel naročilo?

Za vsa prejeta naročila do 13:00 bomo poskrbeli, da bodo odposlana še isti dan, naročila po 13:00 pa boste prejeli najkasneje v 1-2 dnevih.

Izdelkov ne odpremljamo ob državnih praznikih in med vikendi. Naročila, prejeta v tem času, bodo odposlana prvi delovni dan zatem.

Za naročila do 49,99 € je cena pošiljanja 5,00 €, za vsa naročila nad 50 € pa je dostava brezplačna.

Kaj storim, če se moj paket izgubi ali je ukraden?

Če se je vaš paket izgubil ali menite, da je bil ukraden, nas obvestite prek e-pošte office@jesuis-cosmetics.com/en in poskušali vam bomo pomagati.

Ali dostavljate na poštne predale?

Žal vam ne moremo zagotoviti dostave na naslov poštnega predala.

Vračilo, zamenjava ali preklic naročila

Kako vrnem izdelek, ki mi ne ustreza?

JeSuis… želi, da ste z nakupom zadovoljni. Če želite vrniti izdelek JeSuis…, preverite naš Pravilnik o vračilu izdelkov spodaj na spletni strani JeSuis….

Ali moram vrniti izdelek, da dobim povračilo denarja?

Za vrnitev celotnega vračila kupnine izdelka morate izdelek vrniti. Če želite več informacij in izvedeti več o postopku, preverite naš Pravilnik o vračilu ali nas kontaktirajte na office@jesuis-cosmetics.com/en.

Kaj pa, če želim zamenjavo pokvarjenega izdelka in ne vračilo kupnine?

Če želite namesto vračila prejeti zamenjavo izdelka, nas o tem obvestite in pripravili bomo vse potrebno.

Da bi zagotovili čimprejšnjo razrešitev, pošiljko hranite v originalnem paketu pošiljke in poškodovan ali pokvarjen izdelek naj bo pripravljen za pregled. Če po pregledu izdelka potrdimo, da je poškodovan ali pokvarjen, vam bomo izdali zamenjavo.

Kakšna je vaša politika vračanja / menjave?

Za popolno politiko vračila / menjave preverite našo Politiko vračila in Splošne pogoje, objavljene na strani.

Poškodovani ali nedelujoči izdelki:

Ko prispejo vaši naročeni JeSuis… izdelki, preverite, ali so na pakiranju morebitne poškodbe ali napake.

Običajno je, da paket tekom dostave pokaže nekaj obrabe, če pa menite, da je izdelek v vaši pošiljki poškodovan, prosimo, opozorite na to GLS že ob dostavi blaga, pripravili bodo zapisnik glede paketa. Naknadno pa nas kontaktirate tudi na office@jesuis-cosmetics.com/en ali 00386 40 133 266.

Želite sodelovati z nami?

Kako lahko na svojem blogu / vlog / Instagram / Facebook prejmem sponzorstvo za pregled izdelkov?

Zahvaljujemo se za vaše zanimanje in interes za širjenje ljubezni in strasti do naših izdelkov.

Z veseljem bomo prebrali vaš mail o sponzoriranju izdelkov na office@jesuis-cosmetics.com/en.

Vloge bloggerja / vloggerja / Instagrama / Facebooka pregledujemo za vsak primer posebej. O naši odločitvi vas bomo obvestili, ko bomo pregledali vašo prijavo.

Ali lahko postanem vaš distributer?

Vabimo nove distributerje s podobnimi vrednotami in energijo, da sodelujejo z nami.

Hvaležni smo za vaše zanimanje in z veseljem bomo prebrali vaš načrt distribucije in zahteve lokalnega trga na office@jesuis-cosmetics.com/en. Načrte distribucije pregledujemo za vsak primer posebej.

Rad bi postal del JeSuis-ove… zgodbe. Kako se lahko prijavim za službo?

Hvala, ker ste pokazali zanimanje, da postanete del zgodbe JeSuis …

Vedno nas zanimajo sveže ideje o možnem sodelovanju z različnimi profili strokovnjakov in sodelavci podporne ekipe. Če verjamete, da lahko odločilno prispevate k naši organizaciji, z nami delite svoj “zmagovalni načrt” in z veseljem ga bomo prebrali in v primeru, da nam bo res všeč, vas bomo povabili na uvodni intervju.