Vračilo izdelkov

Kupec ima pravico, da v 30 dneh od prejetja blaga odstopi od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Kupljeno blago Kupec vrne v 14 dneh od sporočila o odstopu brez kakršnekoli odškodnine. O nameravanem vračilu mora Kupec pisno obvestiti Prodajalca na office@jesuis-cosmetics.com/en.

Vrnjen izdelek mora biti nepoškodovan, zapakiran v originalno embalažo in z vsemi priloženimi dodatki, v nespremenjeni količini in brez sledi uporabe. Obvezna priloga vračilu so podatki Kupca (ime in priimek, naslov, email, telefonska številka, številka naročila in številka transakcijskega računa za nakazilo vračila).

Kupnino vam Prodajalec povrne najkasneje v 30 dneh po prejemu vrnjenega blaga. Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije Kupec. Prodajalec pošiljk z odkupnino ne sprejema.

Reklamacije izdelkov, poškodovanih med prevozom, se upošteva v roku 7 dni od prevzema pošiljke. Poznejših reklamacij Prodajalec ne upošteva. Če so na izdelku že ob prevzemu opazni znaki poškodb, lahko Kupec pošiljko zavrne, od poštnega uslužbenca pa zahteva sestavo reklamacijskega zapisnika o poškodovani pošiljki.

 

Garancija

Na vse tehnične izdelke Prodajalec nudi 12 mesecev garancije.

Kupec lahko reklamira blago, če le to nima lastnosti, ki jih je Prodajalec izrecno obljubil, če je Prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali pa kako drugače odstopajo od kupčevega naročila. Kupec lahko blago reklamira v roku 14 dni od dneva prevzema in zahteva takojšnjo zamenjavo za brezhiben izdelek ali vračilo kupnine.

Garancija ne velja v primeru:

– obrabe zaradi uporabe

– napak, ki nastanejo zaradi napačne, neustrezne in malomarne uporabe

 

V primeru uveljavljanja garancije, pošljite izdelek na naslov Prodajalca. Paket mora vsebovati Kupčeve podatke: ime in priimek, e-mail naslov, naslov za dostavo ter ali Kupec želi izdelek zamenjati ali vrniti.

V primeru, da kupljenega izdelka Prodajalec ne prodaja več, bo Kupcu kupnina vrnjena ali izdelek (po dogovoru) zamenjan z izdelkom primerljivih karakteristik. Prodajalec se zavezuje, da bodo reklamacije rešena v roku 30 delovnih dni.

Freyr d.o.o.

26.09.2019