Vse najboljše

ZA TVOJO KOŽO

Formulo smo oblikovali do popolnosti. Tekstura, vonj, najboljše sestavine in 24 karatno zlato. Dodane aktivne sestavine poskrbijo za pravilno nego tvoje kože z luksuznim pridihom.

24-KARATNO ZLATO

Zlato že od nekdaj velja za razkošje in je bilo del lepotnega tretmaja Rimljanov, Grkov in Egipčanov. Zlato, ki se uporablja v naši liniji Je Suis De Luxe izboljša stanje kože. * Vsebuje zlato 985 Eytzinger

IZVLEČEK ALARIE

Je močan antioksidant, pomemben za zaščito kože pred oksidativnim stresom. Spodbuja nastajanje kolagena. Odlična sestavina za utrujeno ali zrelo kožo. Koža po uporabi je bolj čvrsta in hidrirana.

OLJE IZ GROZDNIH PEČK

Je poln antioksidantov in je še posebej znan po izjemno visoki vsebnosti vitamina C, ki dobro deluje proti gubam in ohranja kožo lepo in mladostno.

PRIKAŽI VEČ

Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil, Squalane, Rosa Canina Fruit Oil, Alaria Esculenta Extract, Parfum, Mica, Tin oxide, Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77480, CI 77820, CI 77400.

KUPI ZDAJ

kaj pravijo

MNENJA

Monika

Olje je res odlična podlaga za makeup

Mojca

Uporabljam ga vsak dan pred spanjem. Zjutraj je moja koža res mehka.

Manca

Res super olje! Imam zahtevno kožo, a JeSuis olje mi ustreza.

Popoln izdelek

ZATE IN TVOJO KOŽO

Dnevno nočna krema, maska in olje, vsi izdelki imajo zlat prah, ki pomaga tvoji koži, da zasije v svoji naravni lepoti. Izberi svojega luksuznega favorita.

Novo

Zlata vredna MASKA

50ml

€29.00

KREMA, kraljica dneva in noči

50ml

€35.00