Načini plačila, dostava izdelkov in stroški pošiljanja izdelkov

 

Načini plačila

Omogočamo naslednje načine plačila:

  • po povzetju (plačilo z gotovino ob prevzemu blaga
  • s plačilno oziroma kreditno kartico preko spletnega plačila
  • plačilo s PayPal

 

Dostava naročenih izdelkov

Če naročilo pride do 13:00, naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v istem dnevu, sicer pa v naslednjem delovnem dnevu. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

 

V Sloveniji je čas dostave za večino pošiljk en delovni dan, pri čemer pa se ta lahko zaradi različnih vzrokov, na katere ne moremo vplivati, (okvare, nesreče, napake, razmere na cesti…) podaljša.

V kolikor vam, izdelkov ne moremo dostaviti kot obljubljeno, iz razlogov, na katere sami ne moremo vplivati (npr. zamude na strani naših dobaviteljev), lahko kadar koli odstopite od naročila. Seveda vas bomo o morebitnih zamudah informirali.

 

Pogodbeni partnerji

Naš pogodbeni partner za varno dostavo vaših naročenih pošiljk je GLS. V primeru, da blago plačate vnaprej in vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam dostavna služba v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu, in o načinu, kako ga prevzamete.

 

Stroški pošiljanja

Ob naročilu nad 49,99 € so stroški pakiranja in dostave brezplačni.

Ob naročilu do cene izdelkov pod in vključno z 49,99 € znašajo stroški pakiranja in dostave 5,00€, ne glede na težo, količino in velikost naročila.

 

Freyr d.o.o.

26.09.2019